Τι μαγειρευουμε πάλι σήμερα?
+2
Ευαγγελία
Tzeni
6 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Τι μαγειρευουμε πάλι σήμερα?
να λοιπον κατι καινουργιο στο μενου!
του εδωσα σημερα το πρωι, ψωμι με βουτυρο και μελι και το εφαγε μια χαρα!
του αρεσε πολυ! οχι οτι ειχα αμφιβολια μιας και το παιδι μου τρωει τα παντα σχεδον!
του εδωσα σημερα το πρωι, ψωμι με βουτυρο και μελι και το εφαγε μια χαρα!
του αρεσε πολυ! οχι οτι ειχα αμφιβολια μιας και το παιδι μου τρωει τα παντα σχεδον!
μπραβοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!
litsaki- Αριθμός μηνυμάτων : 1811
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2011
κορίτσια που να δείτε πως τρωει τα φρουτα! εχω παθει πλάκα.
φτου, φτου το παιδακι μου να μην το ματιασω!
σημερα εφαγε 1,5 μπανάνα, 2 γερμάδες και 4 βερικοκα!!!!
μιλάμε δεν τα χορταινει! καλυτερα θέλει τα φρουτα παρά το φαγητο!
φτου, φτου το παιδακι μου να μην το ματιασω!
σημερα εφαγε 1,5 μπανάνα, 2 γερμάδες και 4 βερικοκα!!!!
μιλάμε δεν τα χορταινει! καλυτερα θέλει τα φρουτα παρά το φαγητο!
μολις εκλεισα τον φουρνο....εφτιαξα ρολακια κοτοπουλο με πατατες απο τον κηπο του πεθερου μου. με μπολικη μουσταρδα,λεμονι και μελι...μιαμ μιαμ....δεν μπορω να το φαω γιατι εχω κανει απονευρωση αλλα αυριο θα το τσακισω....
και γω κοτοπουλο εκανα για αύριο με λεμόνο, πορτοκάλι και μουστάρδα. έγινε μιαμμμμμμμ και οι πατατούλες μούρλια!!
Ευαγγελία- Αριθμός μηνυμάτων : 4260
λοιπον διαβαζα οτι προς το τελος στο κοτοπουλο μπορεις να βαλεις ενα στιμενο λεμονι με μια κουταλια ζαχαρη μεσα. να το ριξεις πανω απο το κοτοπουλο και κανεις τραγανη και νοστιμη πετσουλα.....μμμμμμ
μμμμμμμμμμμμμμμμμμ ωραίο ακούγεται
τα επαιξα σημερα για να εχουμε φαγακια μεσα στην εβδομαδα. εφτιαξα μια μπουγατσα, μαυροματικα φασολια σαλατα και μελιτζανες με κολοκυθακια, φετα και λουκανικο στον φουρνο......
Κορίτσια επαναφέρω το θέμα τι θα φάμε σήμερα!!!!
Η μικρή θα φάει μοσχάρι με λαχανικά και λίγο τραχανα που έβαλα μέσα και εμείς θα ψήσω κοτόπουλο με σαλάτα.
Για αύριο τι να φτιάξω?
Είναι και περίεργος ο σύζηγος τυρί δεν τρώει μπάμιες ούτε να τις δει. Θέλω κάτι που να το μαγειρέψω απόψε και να τρώγεται αύριο.
Να φτιάξω φακές?
Αμάν αυτό το φαγητό κάθε μέρα!!!
Η μικρή θα φάει μοσχάρι με λαχανικά και λίγο τραχανα που έβαλα μέσα και εμείς θα ψήσω κοτόπουλο με σαλάτα.
Για αύριο τι να φτιάξω?
Είναι και περίεργος ο σύζηγος τυρί δεν τρώει μπάμιες ούτε να τις δει. Θέλω κάτι που να το μαγειρέψω απόψε και να τρώγεται αύριο.
Να φτιάξω φακές?
Αμάν αυτό το φαγητό κάθε μέρα!!!
stelliana- Αριθμός μηνυμάτων : 997
Αχ Στελλίτσα μου σε νιώθωωωωωωω. Αυτό το καθημερινό μαγείρεμα είναι ζορι. Που να σκεφτείς καθημερινά φαγητά γρήγορα, νόστιμα και να μην είναι τα ίδια και τα ίδια και βαριόμαστε...Τεσπα.
Εμείς σήμερα έχουμε μπιφτεκάκια. Αύριο θα κάνω ψαράκι πέρκα με ντοματούλα στον φούρνο και χυμο πορτοκάλι. Πολύ ωραία γίνεται.
Μπορείς να κάνει φακές, φασολάδα, φασολάκια. Η αν μείνει κοτόπουλο μπορείς να του κόψεις μαρουλάκι, ντοματούλα και να φτιάξεις μια ωραία κοτοσαλάτα!
Εμείς σήμερα έχουμε μπιφτεκάκια. Αύριο θα κάνω ψαράκι πέρκα με ντοματούλα στον φούρνο και χυμο πορτοκάλι. Πολύ ωραία γίνεται.
Μπορείς να κάνει φακές, φασολάδα, φασολάκια. Η αν μείνει κοτόπουλο μπορείς να του κόψεις μαρουλάκι, ντοματούλα και να φτιάξεις μια ωραία κοτοσαλάτα!
κι εγω σημερα περκα στον φουρνο θα κανω και θα βρασω και μπροκολακι απο τον κηπο του πεθερου.
Κορίτσια την πέρκα την παίρνετε από το ΣΜ? Είναι κατεψυγμένη? Έχει κόκαλα?
Εγώ από σμ κατεψυγμένη παίρνω. Φιλέτο είναι χωρίς κοκαλα. εμένα μαρέσει που δεν έχει κοκαλα και είναι και μια εύκολη και γρήγορη λύση όταν πελαγώνω στο τι να μαγειρέψω.
Λιτσα και γω τα μπιφτέκια σήμερα με μπρόκολο τα είχα.
Λιτσα και γω τα μπιφτέκια σήμερα με μπρόκολο τα είχα.
κι εγω του καλιμανη την περκα φιλετο παιρνω....τωρα ειναι στον φουρνο και πειναωωωω
Εγώ μόλις έφαγα στην δουλειά.
Είχα μαρούλι με 2 αυγά βραστά και το βράδυ θα φάω κοτόπουλο με σαλάτα γιατί αυτές τισ μέρες πλακώθηκα στα γλυκά στα κέικ στις πίτσες και έβαλα μισό κιλό πάνω που είχα φτάσει στα 58.
Είχα μαρούλι με 2 αυγά βραστά και το βράδυ θα φάω κοτόπουλο με σαλάτα γιατί αυτές τισ μέρες πλακώθηκα στα γλυκά στα κέικ στις πίτσες και έβαλα μισό κιλό πάνω που είχα φτάσει στα 58.
Ελα βρε στελλα μου μια κούκλα είσαι και καθόλου παχια. Μισό κιλό μπορεί να είναι και κατακρατηση υγρών. δεν πιστεύω με μια-δυο μέρες κρεπάλης να πάχυνες
Άσε Ευαγγελία μου με το που φάω παραπάνω (σα γουρούνι έτρωγα 2 εβδομάδες) αμέσως φουσκώνει η κοιλιά μου.
Άσε και έχω διπλες και κέικ και πίτσα στο σπίτι!!!! Και σήμερα στην δουλειά έφεραν και γλυκά και κάτι τυροπιτάκια και πώς να πεις όχι εγώ δεν μπορώ κορίτσια να πω όχι σε ότι με κεράσουν άσε που τρώω τα πάντα.
πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!!!!!
Άσε και έχω διπλες και κέικ και πίτσα στο σπίτι!!!! Και σήμερα στην δουλειά έφεραν και γλυκά και κάτι τυροπιτάκια και πώς να πεις όχι εγώ δεν μπορώ κορίτσια να πω όχι σε ότι με κεράσουν άσε που τρώω τα πάντα.
πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!!!!!
Ε μπορεί να πρήζεσαι με κάποια φαγητά ο τάκης το απθαίνει συνέχεια. Βλέπετε λέω για τον τάκη γιατί εγώ η γουρουνίτσα δεν φουσκώνω με τίποτα ολα τα λαθεω
καθαρισα σπανάκι μόλις πριν λίγο. θα το περάσω μια βράση και αύριο θα το φτιάξω για την τετάρτη. Ψήνω και το ψαράκι για αύριο μια χαρα. εχω και τυροπιτούλα που έκανα το σάββατο να φάμε το βράδυ βολευτηκαμε καλά αυτη την βδομάδα! να χεις φαγητό μέχρι την τετάρτη είναι τέλεια!!
καθαρισα σπανάκι μόλις πριν λίγο. θα το περάσω μια βράση και αύριο θα το φτιάξω για την τετάρτη. Ψήνω και το ψαράκι για αύριο μια χαρα. εχω και τυροπιτούλα που έκανα το σάββατο να φάμε το βράδυ βολευτηκαμε καλά αυτη την βδομάδα! να χεις φαγητό μέχρι την τετάρτη είναι τέλεια!!
Ax τι τέλεια να έχεις φαγητό μέχρι την τετάρτη και να μην σκέφτεσαι!!!!!
εμείς σήμερα έχουμε φασολάκια!
Για αύριο έχει μείνει κοτόσουπα και αν περισέψουν φασολάκια θα τα φάμε.
τώρα για την Πέμπτη βλέπουμε!
Για αύριο έχει μείνει κοτόσουπα και αν περισέψουν φασολάκια θα τα φάμε.
τώρα για την Πέμπτη βλέπουμε!
Εμείς όπως σας είπα στο τοπικ τον προσφορών για αύριο ξεμειναμε από φαί. θα έκανα φασολάκια αλλά τελειωσε το λαδι στο λαδερό και πρέπει να έρθει ο τάκης να μου ανοίξει τον τενεκέ οπότε αποφασισα να μην φτιάξω τίποτε άλλο. Ο τάκης θα φάει αύριο στην δουλειά και θα κάνω φασολάκια αύριο για μας και για να πάρει ο τάκης την πέμπτη.
εγω ζηλεψα και εφτιαξα σημερα περκα στο φουρνο.
αν και τελικα θα την φάμε αυριο γιατι εγω με τον μικρο φάγαμε λαχανοντολμάδες που εφερε η μαμα μου.
ο μπαμπας μας ομως θα το φάει σήμερα το απογευμα που θα γυρίσει.
για μεθάυριο θα φτιάξω κοτόσουπα με λαχανικά.
αν και τελικα θα την φάμε αυριο γιατι εγω με τον μικρο φάγαμε λαχανοντολμάδες που εφερε η μαμα μου.
ο μπαμπας μας ομως θα το φάει σήμερα το απογευμα που θα γυρίσει.
για μεθάυριο θα φτιάξω κοτόσουπα με λαχανικά.
εγω μολις συμωσα ζυμαρακι και θα φτιαξω πιτσα...μιαμ μιαμ και μιας και δεν εφαγα ακομα θα περιμενω τον κωστα να την τσακισουμε!!!
Εγώ 3 ΣΚ απανωτά είχα πίτσα!!!!
Εμείς σήμερα θα φάμε κοτόσουπα εγώ και φασολάκια ο καλός μου και για την μικρή έφτιαξα τραχανά.
Αύριο ίσως καμιά μπριζόλα και την Παρασκευή φακές το Σάββατο ίσως φάμε έξω!!!
Εμείς σήμερα θα φάμε κοτόσουπα εγώ και φασολάκια ο καλός μου και για την μικρή έφτιαξα τραχανά.
Αύριο ίσως καμιά μπριζόλα και την Παρασκευή φακές το Σάββατο ίσως φάμε έξω!!!
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης