Τι μαγειρευουμε πάλι σήμερα?
+2
Ευαγγελία
Tzeni
6 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Τι μαγειρευουμε πάλι σήμερα?
Εγώ έκανα φασολάκια και φάγαμε σήμερα και θα πάρει και ο τάκης μαζί αύριο. Το βράδυ ξεπαγωνω κεμπαπ και πίτες να κάνω σουβλάκια. Αύριο ελπίζω να μείνει κανα φασολάκι να μην ξαναμαγειρέψω αλλιως δεν ξέρω τι θα φάμε. ισως καμια μακαρονάδα και όσπριο την παρασκευη
Ευαγγελία- Αριθμός μηνυμάτων : 4260
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2011
Εμένα κορίτσια, να είναι καλά η γιαγιά μου.
Πήγα σήμερακαι πήρα ντολμάδες (και γιαλαντζι με αμπελόφυλλα και λαχανοντολμάδες, τους βάζει μαζί), χυλοπίτες με σουτζουκάκια και αρακά. Πριν γεννήσω μαγείρευα εγώ ως επι το πλείστον, γιατί επειδή δεν μαγείρευα στη μαμά μου, έπρεπε να μάθω να μαγειρεύω. Απο τότε που γέννησα έχω μαγειρέψει ελάχιστες φορές γιατί έχω βολευτεί και ο άντρας μου λείπει αρκετές ώρες για να την κρατήσει και να μπορέσω να μαγειρέψω. Έχω όμως αρκετά κρέατα στην κατάψυξη και πρέπει να μαγειρεύω έστω 1-2 φορές την εβδομάδα.
Εντωμεταξή μου κάνει και αρκετές σούπες η γιαγιά μου για να έχω γάλα.
Πήγα σήμερακαι πήρα ντολμάδες (και γιαλαντζι με αμπελόφυλλα και λαχανοντολμάδες, τους βάζει μαζί), χυλοπίτες με σουτζουκάκια και αρακά. Πριν γεννήσω μαγείρευα εγώ ως επι το πλείστον, γιατί επειδή δεν μαγείρευα στη μαμά μου, έπρεπε να μάθω να μαγειρεύω. Απο τότε που γέννησα έχω μαγειρέψει ελάχιστες φορές γιατί έχω βολευτεί και ο άντρας μου λείπει αρκετές ώρες για να την κρατήσει και να μπορέσω να μαγειρέψω. Έχω όμως αρκετά κρέατα στην κατάψυξη και πρέπει να μαγειρεύω έστω 1-2 φορές την εβδομάδα.
Εντωμεταξή μου κάνει και αρκετές σούπες η γιαγιά μου για να έχω γάλα.
vassilia- Αριθμός μηνυμάτων : 2089
Ημερομηνία εγγραφής : 11/03/2011
Τόπος : Αγιος Δημήτριος
Αχ Vassilia Μου εισαι τυχερή!
και εγώ όμως σήμερα είμαι τυχερή γιατί επειδή είμαι γραφείο και θα τελειώσω αργά γύρω στις 6:30 θα μαγειρέψει η μαμά μου μπριζόλες στο φούρνο με ντοματούλα πιπεριές και κρεμμύδια.
κορίτσια βγαινουν τέλειες έτσι!
και εγώ όμως σήμερα είμαι τυχερή γιατί επειδή είμαι γραφείο και θα τελειώσω αργά γύρω στις 6:30 θα μαγειρέψει η μαμά μου μπριζόλες στο φούρνο με ντοματούλα πιπεριές και κρεμμύδια.
κορίτσια βγαινουν τέλειες έτσι!
stelliana- Αριθμός μηνυμάτων : 997
εγω σημερα θα ψησω μπριζολιτσες, λουκανικα και πατατοσαλατα...
litsaki- Αριθμός μηνυμάτων : 1811
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης